Szoba standard típusú (jobb) szoba:

A modern (future elegant) stílusú kétágyas szoba 24-28 m2alapterületű, a földszinten helyezkedik el, kényelmesen pótágyazható, 4 főig, balkonos, LCD TV-vel és térítésmentes WIFI elérhetőséggel rendelkezik. A zuhanyzós fürdőszobában hajszárítóval, fürdőköntössel tesszük még komfortosabbá pihenését. Ebben a szobatípusban a barna és krém színek az irányadóak, hangulatában egy kellemes megjelenést kölcsönöz.

15 000 Ft

Bővebben

Szoba standard típusú (jobb szoba):

A modern (future elegant) stílusú kétágyas szoba 24-28 m2alapterületű, a földszinten helyezkedik el, kényelmesen pótágyazható, 4 főig, balkonos, LCD TV-vel és térítésmentes WIFI elérhetőséggel rendelkezik. A zuhanyzos fürdőszobában hajszárítóval, fürdőköntössel tesszük még komfortosabbá pihenését. Ebben a szobatípusban a lila és krém színek az irányadóak, hangulatában egy határozott, fiatalos külsőt kölcsönöz, mindenképpen a merész, de ugyanakkor pihenésre vágyó vendégeinknek ajánljuk.

30 000 Ft

Bővebben

Szoba deluxe  típusú (jobb szoba):

A romantikus (harmony elegant) stílusú kétágyas szoba 24-28 m2alapterületű, kényelmesen pótágyazható 4 főig, az emeleten helyezkedik el balkonos, full HD LED TV-vel és térítésmentes WIFI elérhetőséggel rendelkezik. A zuhanyzós fürdőszobában hajszárítóval, fürdőköntössel tesszük még komfortosabbá pihenését. Ez a szobatípus antikolt fenyőbúrokkal van berendezve. A mennyezet természetes hatású faburkolata különleges élményt nyújt a pihenésre vágyó vendégeinknek. A natural típusú szobáink a teljes kényelem mellett segítik elő a kikapcsolódást a mindennapok zűrzavarából mozdítják ki vendégeinket. 

27 000 Ft

Bővebben